Головна » 2017 » Грудень » 7 » «Світ зимових фантазій» у музеї Коцюбинського
«Світ зимових фантазій» у музеї Коцюбинського
17:23

Зимові локації, святкові сувеніри та новорічні фотозони… Думаєте, цього не можна знайти в музеї? Помиляєтеся! В літературно-меморіальному музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського все це є! 7 грудня тут розпочала свою роботу нова виставка дитячих робіт під назвою «Світ дитячих фантазій».

У виставковій залі представлені вироби членів Обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді та роботи учасників і переможців обласної виставки оригамі. У день вернісажу гостей розважав музичними номерами дитячо-юнацький театр естради «Феєрія» та клуб спортивного бального танцю «Ніка». А привітати дітей прийшли керівники гуртків та представники Управління освіти Чернігівської міської ради.

Експонатів на виставці дуже багато, вони виконані в різних техніках – оригамі, гончарство, паперопластика, тістопластика, бісероплетіння, текстильна іграшка. Та всі їх об’єднує зимова тематика.

На виставці ви зможете сфотографуватися біля красивого каміну, прикрашеного новорічними сувенірами, біля ялинки з подаруночків або з гілочок, біля крил янгола, різдвяних дзвонів… Ну, а скільки у виставковій залі святкових композицій із паперу, та сувенірів у формі сніговичків, невеличких ялинок, будиночків, різдвяних віночків – просто не злічити! Тож не втрачайте  можливості роздивитися все і зробити фото на згадку.

Виставка триватиме до середини січня.

Вартість квитків до 1 січня 2018 року:

дитячий – 3 грн;

студентський – 4 грн;

дорослий – 6 грн.

Вартість квитків після 1 січня 2018 року:

дитячий – 5 грн;

студентський – 8 грн;

дорослий – 10 грн.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.

Довідки за телефонами: (04622) 4-10-03, 4-43-26.

Більше фото можна побачити на нашій сторінці у Фейсбук.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 1218 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість