Головна » 2024 » Лютий » 23 » «Про земне»: в музеї Коцюбинського відкрилася авторська виставка робіт Наталії Войстрикової
«Про земне»: в музеї Коцюбинського відкрилася авторська виставка робіт Наталії Войстрикової
17:17

23 лютого Чернігівському літературно-меморіальному музею-заповіднику М.М.Коцюбинского вдалося зібрати справжніх поціновувачів мистецтва у своїй виставковій залі. Ще б пак! Саме цього дня в музеї відкрилася авторська виставка творчих робіт мисткині Наталії Войстрикової. Художниця представила глядачам 32 роботи: 16 графічних та 16 творів декоративно-ужиткового мистецтва.

Наталія Войстрикова родом із Чернігівщини (м. Сновськ). Вона закінчила Косівський технікум народних художніх промислів ім. Касіяна за спеціальністю «Художнє оформлення шкіри». У 1987-1991 рр. викладала у Дитячій художній школі м. Чернігова. Художниця вже взяла участь у 16-ти Всеукраїнських виставках.

З 2006 р. Наталія Войстрикова працює у Центрі народної творчості для дітей та юнацтва. У 2009 р. була учасницею Всеукраїнського симпозіуму з ХОШ (м. Хмельницький), також брала участь у пленерах. У 2017 році пані Наталія стала членом Національної спілки художників України.

З привітальним словом під час відкриття виставки виступили директор Чернігівського літературно-меморіального музею-заповідника М.Коцюбинського Дмитро Мельниченко, заступник директора музею-заповідника Наталія Коцюбинська, керівник Чернігівської обласної організації НСХУ Віталій Василевський. Також прийшли привітати Наталію Войстрикову її колеги з Центру народної творчості для дітей та юнацтва разом з його директором Надією Заваліною.

По-справжньому душевним та теплим було відкриття виставки робіт Наталії Войстрикової «Про земне». Знайдіть хвилинку і ви для того, аби завітати до музею-заповідника та помилуватися роботами мисткині. Ми працюємо без вихідних та без перерви на обід: з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 17.00, в суботу та неділю з 10.00 до 17.00.

Вартість вхідного квитка:

  • для дорослого – 30 грн;
  • для дитини – 20 грн.

Довідки за тел. (093) 002-42-96.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонс | Переглядів: 116 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість