Головна » 2021 » Вересень » 7 » «ПОЕТИЧНА ФРАНКІАНА»
«ПОЕТИЧНА ФРАНКІАНА»
15:42

Сьогодні, 7 вересня 2021 року, у Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського відбувся захід, приурочений до 165 років від дня народження І.Франка, який дістав назву «ПОЕТИЧНА ФРАНКІАНА». Гості заходу мали унікальну можливість ознайомитися з фондовими матеріалами, присвяченими товаришуванню «невтомного чернігівського мрійника» й «титана праці», дізнатися більше про митців завдяки розповідям Катерини Федько, головного зберігача фондів, і Наталії Коцюбинської, заступника директора музею-заповідника М.Коцюбинського з наукової роботи.

Час минав непомітно: шанувальники творчості Івана Франка та цінителі українського поетичного слова охоче брали участь в інтерактивах, запропонованих ведучою заходу Катериною Федько та головою обласної організації Національної спілки письменників України Оленою Конечною.

У мистецький вітальні цього дня звучало поетичне слово Великого Каменяра, сучасні пісні, написані на слова Івана Франка, розповіді про взаємини між Михайлом Коцюбинським і його товаришем по перу, а також вірші гостей музею, натхненні атмосферою заходу.

Більше світлин із заходу можна побачити на нашій сторінці у Фейсбук.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 514 | Додав: sunlight118 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість