Головна » 2023 » Вересень » 6 » Персональна виставка живопису Андрія Черниша в музеї Коцюбинського
Персональна виставка живопису Андрія Черниша в музеї Коцюбинського
10:57

«60 – не так вже і багато»: саме така назва персональної виставки живопису цьогорічного лавреата Обласної літературно-мистецької премії імені М.Коцюбинського у номінації «Декоративне та образотворче мистецтво» Андрія Черниша. Художник представив на огляд глядачам у виставковій залі музею кілька десятків робіт, написаних у ювілейний для нього рік.

Андрій Черниш родом із с. Пересопниця Рівненської області. 1983 року митець закінчив із відзнакою факультет художнього оформлення Київського художньо-промислового технікуму, а потім вступив на факультет графіки Київського державного художнього інституту. Дипломну роботу в цьому навчальному закладі він захистив «на відмінно».

1992 року Андрій Черниш поїхав до Праги. Його зачарувала краса стародавнього міста. Тут він створив цикл живописних та графічних робіт, присвячених місту. Художник багато працював у галузі живопису та графіки, чимало його мистецьких робіт створено у реалістичній манері. Андрій Черниш – член Національної спілки художників України.

На виставці «60 – не так вже і багато» в музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського представлені пейзажі, портрети, натюрморти. Споглядаючи кожне полотно, можна легко помітити ту велику любов, яку вклав у свою роботу художник. Кожен його сюжет – реалістичний, витончений, деталізований. Витримана композиція, м‘яке світло, чудово підібрані кольори – все це вражає у роботах художника.

На відкриття виставки в музеї Коцюбинського 5 вересня завітало чимало гостей, які щиро дякували художникові за можливість помилуватися його картинами та вітали його з відкриттям ще однієї персональної виставки.

Хочете і ви побачити роботи майстра пензля? Тоді ласкаво просимо до виставкової зали Чернігівського літературно-меморіального музею-заповідника Михайла Коцюбинського! Ми працюємо щодня. З понеділка по п’ятницю – від 9:00 до 17:00, у суботу та неділю – від 10:00 до 17:00.

Вартість вхідного квитка становить:

  • для дитини – 20 грн;
  • для дорослого – 30 грн.

Довідки за телефонами: (093) 002-42-96, (097) 465-70-91.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 303 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість