Головна » 2015 » Травень » 3 » Пам'яті Раїси Решетнюк
Пам'яті Раїси Решетнюк
11:06
Сьогодні, 3 травня, виповнюється рік від моменту, як відійшла у інший світ
заслужена артистка України, артистка Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм, лауреат обласної премії ім. М.Коцюбинського, активна просвітянка й популяризаторка педагогічної та творчої спадщини видатної просвітительки Софії Русової – Раїса Іванівна РЕШЕТНЮК-КОСТАРЧУК.

Раїса Решетнюк була засновницею і незмінною головою Чернігівського відділу Союзу Українок, членкинею Конгресу українських націоналістів, активною діячкою міського товариства “Просвіта” імені Т.Шевченка, у якому вона була від початків створення.

2013 року пані Раїса відзначила свій 65-літній ювілей, а разом з тим і ще один символічний рубіж – 35 років служіння сцені.

Майстриня поетичного слова Раїса Решетнюк побувала в багатьох містах і селах Чернігівщини та України. Вона несла до людей красу і чарівність українського слова, невтомно відкривала сучасникам давні народні традиції і звичаї, повертала з небуття імена наших славних співвітчизників, несправедливо забутих колись.
Біль від її втрати торкнувся кожного з нас, а пам’ять про цю чудову світлу жінку залишиться в серці всякого, хто спілкувався з нею хоч раз у житті!


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 1371 | Додав: kotsiubynska | Рейтинг: 5.0/8 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість