Головна » 2022 » Жовтень » 28 » Осінній сад
Осінній сад
20:14

Сад у музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського кожної пори року прекрасний по-своєму. Цвітіння у нас починається ранньої весни і триває аж до пізньої осені. Нині в садку квітнуть хризантеми. Вони у нас є різних кольорів: бордові, жовті, білі, рожеві.

Ми маємо дуже багато трояндових кущів. Вони активно квітнуть десь із червня по вересень. Та і зараз подекуди можна знайти кілька розквітлих троянд. Восени останніми в саду Коцюбинського розквітають дикоростучі айстри. Їх називають «морозець». Таку назву квітка отримала через те, що квітне вона до самих морозів. Обсипана червоними ягідками калина потроху скидає своє листячко. А ось бордові листочки та продовгуваті плоди барбарису ще залишаються на гілках. Вічнозелені кущі магонії падуболистої пишаються своїми м’ясистими листочками.

Восени наші садівники активно готують сад до зимівлі. Ось уже і теплолюбиву агаву та бругмансію пересадили до теплиць. Там рослини будуть аж до весни. Коли на вулиці стане тепло та вже не буде нічних заморозків навесні, їх знову повернуть до клумб у саду, аби наші гості могли насолодитися їхньою красою.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Публікації | Переглядів: 283 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість