Головна » 2018 » Грудень » 3 » «Натхнення душі»: в музеї-заповіднику відкрилася нова виставка
«Натхнення душі»: в музеї-заповіднику відкрилася нова виставка
15:50

Третього грудня, у Міжнародний день людей з особливими потребами, в музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського відкрилася виставка творчих робіт людей з інвалідністю «Натхнення душі». На виставці представлені твори, виконані у різних техніках, які доводять, що людина, сильна духом, здатна перебороти будь-які труднощі.

Цього разу в музеї можна буде роздивитися роботи і дітей, і дорослих на одній виставці. Тут є картини, вишивка, м’які іграшки, ляльки, декоративно оздоблені рамочки для фотографій, вироби з лози та багато чого іншого. Усі ці роботи ще раз доводять, що для творчості немає фізичних обмежень.

Відкривав захід директор музею-заповідника Ігор Коцюбинський. Він запрошував до слова багатьох гостей, що сьогодні завітали до музею, аби привітати учасників із відкриттям виставки їхніх робіт. Серед почесних гостей були директор Департаменту соціального захисту облдержадміністрації Олег Русін, поет, депутат Новозаводської райради Юрій Соколов, директор обласного Центру народної творчості Юлія Солонець, художній керівник об’єднання інвалідів «Шанс» Олена Мрія та інші. Юлія Солонець під час заходу виконала ще і почесну місію – вручила багатьом учасникам виставки грамоти й подяки. Наприкінці заходу усі присутні змогли помилуватися виступами обдарованих дітей нашого міста.

Радіємо з того, що наша земля багата талантами!

Виставка «Натхнення душі» триватиме в музеї Коцюбинського до 13 січня.

Запрошуємо всіх охочих!

Вартість квитків:

дитячий – 5 грн;

студентський – 8 грн;

дорослий – 10 грн.

Довідки за тел.: (0462) 677-481; 678-741.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 856 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість