Головна » 2019 » Травень » 14 » «Надійшла весна прекрасна, многоцвітна, тепла, ясна…»: в музеї-заповіднику М.М.Коцюбинського відкрилася виставка ГО «Ніжинська гільдія митці
«Надійшла весна прекрасна, многоцвітна, тепла, ясна…»: в музеї-заповіднику М.М.Коцюбинського відкрилася виставка ГО «Ніжинська гільдія митці
15:58

14 травня в музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського було ніде яблуку впасти. А все тому, що саме в цей день у музеї відбулося відкриття виставки громадської організації «Ніжинська гільдія митців» «Надійшла весна прекрасна, многоцвітна, тепла, ясна…», на якій представлені роботи, виконані у різних техніках.

ГО «Ніжинська гільдія митців»  відома своїми неординарними, творчими, енергійними майстрами, які творять без шаблонів та обмежень, створюють та популяризують справжні мистецькі шедеври. На виставці представлені роботи Юлії Петренко, Ніни Кущенко, Наталії Ямчинської, Сергія Святного, Анни Парубець, Григорія Василенка та Ігоря Волосянкіна у різних напрямках декоративно-ужиткового мистецтва: нетрадиційний гобелен, розпис по склу, різьблення на дереві, батик, художня фотографія.

Привітати майстрів із відкриттям виставки прийшло чимало їхніх товаришів, колег і просто поціновувачів мистецтва. Також усіх присутніх порадували своїми виступами дитячий ансамбль «Журавка» та театр пісні і танцю «Забава».

Якщо вам до вподоби оригінальні картини, художні світлини, різьблені речі, тоді обов’язково завітайте до нашого музею на виставку «Надійшла весна прекрасна, многоцвітна, тепла, ясна…». Вона триватиме півтора місяця.

 

Вартість квитків:

дитячий – 5 грн;

студентський – 8 грн;

дорослий – 10 грн.

Більше фото із відкриття виставки можна побачити тут.

Довідки за тел.: (0462) 677-481; 678-741.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 960 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість