Головна » 2017 » Червень » 16 » Музейна «Майстерня гарного настрою» набирає обертів
Музейна «Майстерня гарного настрою» набирає обертів
13:20

Від початку літа, коли у школах розпочали свою роботу пришкільні табори, в Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського почала активно працювати «Майстерня гарного настрою».

Кожного дня до музею-заповідника приходять десятки дітей різного віку – від 6-7 до 12-13 років для того, аби зробити сувенір власними руками. Музейні умільці пропонують учням виготовити щось цікаве із заздалегідь підготовлених заготовок. Серед занять є простіші й складніші, щоб дітки різного віку могли справитися із завданням.

Так, у приміщенні заповідника відбуваються дитячі майстер-класи з виготовлення оригінальних закладок для книжок, м’яких іграшок у формі сов та ведмедиків, пам’ятних рамок для фотографій. Також дітям пропонується розмальовування dvd-дисків фарбами, створення оригінальних картинок, якими можна прикрасити домашній інтер’єр. Під час майстер-класів з виготовлення сувеніру-хатинки учні знайомляться і з творчістю письменника Михайла Коцюбинського, зокрема, з його віршем «Наша хатка».

З кожного такого майстер-класу діти йдуть щасливими і задоволеними, несуть додому те, що зробили самі. Вчителі фотографують своїх вихованців на згадку про похід до музею і зроблену власноруч іграшку. А щасливі очі дітей, мабуть, – це найбільша нагорода за виконану роботу.

Більше фото з літніх майстер-класів можна побачити на нашій сторінці у Фейсбук.

 




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1212 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість