Головна » 2019 » Травень » 4 » Музей-заповідник Михайла Коцюбинського запрошує на заходи з нагоди Міжнародного дня музеїв
Музей-заповідник Михайла Коцюбинського запрошує на заходи з нагоди Міжнародного дня музеїв
10:22

До Міжнародного дня музеїв Чернігівський літературно-меморіальний музей-заповідник Михайла Коцюбинського запрошує чернігівців та гостей міста відвідати культурно-мистецькі заходи, що відбудуться 14-18 травня.

Цьогоріч музей-заповідник підготував низку заходів і для дорослих, і для дітей. Поціновувачі літератури зможуть поспілкуватися з письменником-мандрівником Олександром Балабком, а любителі декоративно-ужиткового мистецтва – відвідати відкриття нової виставки. Дітям буде цікаво взяти участь у екскурсії-грі в садку Михайла Коцюбинського або в літературній експозиції, де можна буде не лише потренуватися у вмінні розгадувати ребуси та виконувати різні завдання, а і дізнатися про життєвий шлях відомого письменника Михайла Коцюбинського. А на інтерактивному занятті, присвяченому історії пера, школярі зможуть послухати розповідь про передісторію сучасної ручки та спробувати самостійно написати щось пером. Таким чином, ми поєднуємо творчість і знання, надаємо можливість відвідувачам творити, ділитися та взаємодіяти і долучаємося до загальної теми, визначеної Міжнародною радою музеїв ICOM, ­- «Музеї як культурні хаби: майбутнє традиції».

Отож, які заходи можна буде відвідати в музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського під час відзначення Міжнародного дня музеїв 2019?

14 травня 13:00. Відкриття виставки робіт ГО «Ніжинська гільдія  митців» «Надійшла весна прекрасна, многоцвітна, тепла, ясна…».

15 травня 17:00. Творча зустріч із письменником-мандрівником Олександром Балабком «Визначні українці у світі: шляхами Гоголя, Коцюбинського, Крушельницької, Вертинського».

16 травня. Інтерактивне заняття «Таємниці рукописання: від давнини до сучасності».

17 травня. Презентація інтерактивної програми для дітей «Музейні гостини» (за попередньою реєстрацією).

18 травня. День відкритих дверей (всі вхідні квитки – безкоштовно, робота екскурсовода – оплачується).

Вхід на всі зазначені заходи – вільний, для участі в інтерактивній програмі – попередня реєстрація за телефоном.

Тел. для довідок та реєстрації в інтерактивній програмі: (0462) 677-481, (097) 465-70-91, (063) 065-61-49.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 1088 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість