Головна » 2019 » Травень » 7 » Музей-заповідник Михайла Коцюбинського запрошує на творчу зустріч із письменником-мандрівником Олександром Балабком
Музей-заповідник Михайла Коцюбинського запрошує на творчу зустріч із письменником-мандрівником Олександром Балабком
14:20

15 травня о 17:00 в Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського відбудеться творча зустріч із письменником-мандрівником Олександром Балабком «Визначні українці у світі: шляхами Гоголя, Коцюбинського, Крушельницької, Вертинського». Запрошуємо всіх охочих!

Олександр Балабко народився на Чернігівщині, в селі Лісконоги Новгород-Сіверського району. Після закінчення середньої школи вступив на факультет журналістики до Київського університету, а згодом працював кореспондентом, редактором газет і журналів. Олександр Балабко – не лише письменник, а і мандрівник. Він об’їхав півсвіту – від Мадрида до Далекого Сходу. Нині – шукає стежки видатних українців у світах і пише про них у своїх біографічно-подорожніх творах. Перу письменника належать такі книги: «Синьйор Ніколо й синьйор Мікеле. Рим Гоголя й Капрі Коцюбинського», «Мальви у Вічному місті», «З Ніцци до Мужена. Від Башкирцевої до Винниченка», «Рай і Пекло Коцюбинського». За книгу «Рай і пекло Коцюбинського» отримав мистецьку премію імені Михайла Коцюбинського.

Хочете поспілкуватися з автором цікавих книжок та мандрівником? Тоді завітайте за зустріч із Олександром Балабком у музеї Михайла Коцюбинського 15 травня о 17:00.

Вхід – вільний.

Довідки за тел.: (0462) 677-481, 678-741.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 701 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість