Головна » 2016 » Квітень » 29 » Музей-заповідник М.Коцюбинського запрошує на майстер-класи з виготовлення червоних маків – символів пам’яті до Дня перемоги
Музей-заповідник М.Коцюбинського запрошує на майстер-класи з виготовлення червоних маків – символів пам’яті до Дня перемоги
22:12

Наближаються 8 і 9 травня – День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Символом відзначення цих урочистих дат є червоний мак. Це міжнародний символ пам’яті жертв усіх військових та цивільних збройних конфліктів, який є своєрідною алюзією кривавого сліду від кулі, що несе страждання і смерть.

З 2 по 9 травня музей-заповідник М.Коцюбинського запрошує усіх бажаючих на майстер-класи з виготовлення символічних червоних маків. У ході майстер-класу учасники дізнаються про походження червоного маку як символу вшанування пам’яті жертв військових та цивільних збройних конфліктів і навчаться власноруч виготовляти символічні брошки у вигляді квітів маку.

Майстер-клас проводиться за попереднім записом.

Орієнтовна тривалість майстер-класу – 1,5 год.

Вартість участі у майстер-класах:

  • дитячий – 20 грн;
  • дорослий – 40 грн.

Зверніть увагу!

Майстер-класи можуть проводитися у будь-який день тижня. Конкретна дата та час проведення майстер-класу визначається відповідно до побажань учасників.

Довідки та реєстрація на участь у майстер-класах за тел.:

(04622) 4-43-26, (063) 869 74 84.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 1188 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість