Головна » 2024 » Жовтень » 18 » Музей Коцюбинського запрошує на художню виставку графіки та живопису Юлії Моісцрапішвілі
Музей Коцюбинського запрошує на художню виставку графіки та живопису Юлії Моісцрапішвілі
16:30

У музеї Коцюбинського працює художня виставка графіки та живопису Юлії Моісцрапішвілі. Відкриття відбулося 18 жовтня. Душевною і теплою була атмосфера під час відкриття. Гості радо спілкувалися із художницею та із задоволенням розглядали її роботи, фотографувалися на згадку. Відтепер кожен гість музею може завітати до виставкової зали та переглянути роботи Юлії Моісцрапішвілі. Виставка триватиме до кінця листопада.

На кожному полотні художниці – справжня емоція, подія. Розглядаючи героїв картин художниці, ви неодмінно звернете увагу на їхні очі. Вони – глибокі, повні непідробної щирості та різних думок. Серія «Дитячі емоції» демонструє багатий калейдоскоп емоцій дитини: радість, сміх, сльози, печаль, зажуреність та чимало іншого.

Юлія Моісцрапішвілі розповіла, що вона любить показувати на полотні емоції не лише людей, а і тварин – їхній погляд, прагнення, які можна прочитати в щирих очах. Пензлю майстрині підкорився не лише портретний жанр. Вона вміло створює пейзажі, натюрморти – її чорнобривці, здається, дарують пахощі прямо із полотна, а язики полум’я – обпікають.

Художниця не оминула увагою і тему війни – воїни світла, укриття, розбомблені будинки – все це теж можна побачити на її роботах.

Що об’єднує живопис та графіку Юлії Моісцрапішвілі? Мабуть, це динамічність,  рух, живі емоції і неабияка реалістичність.

Тож якщо маєте вільну хвилинку, обов’язково завітайте на художню виставку графіки та живопису Юлії Моісцрапішвілі. Тут ви зможете побачити і радість, і сум, і полум’я, і воду, і біль, і щастя. Всі людські емоції та переживання художниці вдалося вміло розкрити та показати на полотні. Тож, чекаємо вас у музеї! Ця виставка – варта вашої уваги!

Музей працює щодня: у будні з 9.00 до 17.00, у суботу та неділю – з 10.00 до 17.00.

Вартість вхідних квитків:

  • дитячий/студентський – 20 грн;
  • дорослий – 30 грн.

Тел. для довідок: (093) 002 42 96.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонс | Переглядів: 25 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість