Головна » 2024 » Вересень » 17 » Музей Коцюбинського запрошує на авторську екскурсію виставкою «Образ Михайла Коцюбинського в творчості українських митців»
Музей Коцюбинського запрошує на авторську екскурсію виставкою «Образ Михайла Коцюбинського в творчості українських митців»
09:10

19 вересня, у четвер, о 17.00 Чернігівський літературно-меморіальний музей-заповідник Михайла Коцюбинського запрошує відвідати авторську екскурсію виставкою фондових матеріалів до 160-річчя від дня народження письменника «Образ Михайла Коцюбинського в творчості українських митців».

Авторська екскурсія – це завжди щось нестандарте та оригінальне. Цього разу пропонуємо вам не лише довідатися щось цікаве про Михайла Коцюбинського, а і подивитися на нього очима інших митців: художників, скульпторів, письменників, майстрів декоративно-ужиткового мистецтва. Немає нічого дивного в тому, що не лише герої творів класика викликали зацікавленість митців різних напрямків, а і його особистість теж. Михайло Коцюбинського – талановитий письменник, що зміг внести в українське письмо події, які вихором пронеслися історією України на зламі ХІХ і ХХ століть. Зробивши це, йому вдалося внести в українську літературу новий вид письма – імпресіоністичне письменство.

Тож, дізнавайтеся більше про відомих митців, яким цікавою була постать Михайла Коцюбинського, а також про те, які саме моменти життя вони фіксували на полотнах, в скульптурі, кераміці тощо. Про все це розкажемо вам на авторській екскурсії виставкою «Образ Михайла Коцюбинського в творчості українських митців» 19 вересня, у четвер, о 17.00.

До зустрічі у музеї!

Запис за тел.: (097) 465 70 91.

Вартість вхідного квитка – 50 грн.

Адреса музею: вул. Коцюбинського, 3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонс | Переглядів: 24 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість