Головна » 2018 » Березень » 11 » «Мандрівний віршень» побував у музеї Михайла Коцюбинського
«Мандрівний віршень» побував у музеї Михайла Коцюбинського
12:26

10 березня в музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського відбувся концерт учасників фестивалю «Мандрівний віршень». Він зібрав велике коло письменників, а також тих, хто цікавиться сучасною літературою та любить слухати поезію.

Співкоординатор фестивалю у Чернігові Дмитро Мамчур та засновник фестивалю, письменник і видавець Сергій Пантюк відкривали концерт. Вони чимало розповіли про історію створення «Мандрівного віршеня». А було це ще в 1996 році. І дата заснування фестивалю пов’язана зі святкуванням 30-річчя Сергія Пантюка. Самі ж організатори метою заходу визначають популяризацію української поезії, авторської пісні, а також допомогу обдарованим авторам у формуванні єдиного мистецького простору.

Під час літературного вечора гості змогли почути багато різнопланових віршів. Зачитували свою поезію поет і журналіст Анвар Деркач, поетеси Олена Задорожна, Олена Грицюк, Ірина Кулаковська, Дарка Москаленко, ну і, звичайно ж, його організатори – Сергій Пантюк та Дмитро Мамчур, а ще багато-багато інших. Були і музичні хвилинки – для всіх виконував пісні гурт «Голос душі».

Виступи всіх літераторів та музикантів цього вечора зривали шквали аплодисментів, адже були вони душевними, ліричними, сповненими емоцій та щирості. Ну, а наприкінці заходу всі охочі змогли придбати книги з підписами авторів.

Більше фото із заходу можна побачити на нашій сторінці у Фейсбук.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 949 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість