Головна » 2019 » Березень » 28 » Квест «У гостях у Михайла Коцюбинського»
Квест «У гостях у Михайла Коцюбинського»
13:47

За сприяння Управління освіти Чернігівської міської ради 28 березня в літературно-меморіальному  музеї-заповіднику М.М.Коцюбинського відбувся літературний квест для учнів 7-9 класів «У гостях у Михайла Коцюбинського». Щоб узяти участь у квесті, школярам потрібно було заздалегідь зареєструвати свою команду, придумати її назву та вказати контактні дані всіх учасників. У грі взяло участь 12 команд по 4 чоловіки кожна.

Квест зібрав знавців літератури та історії рідного міста. У ньому взяли участь діти з різних шкіл Чернігова. Подорожуючи від однієї до іншої станції (а їх було аж 12!), дітям треба було правильно виконати всі завдання, щоб отримати бал та дізнатися, куди йти далі. Завдання у грі були найрізноманітніші: учням необхідно було вгадати експонат музею, твір Михайла Коцюбинського, розгадати ребус, скласти пазл, розмістити слова у правильній послідовності і т.д. Втомлені, але щасливі, учні виконали всі завдання, вклавшись у визначений час.

Переможців визначили та нагородили дипломами і пам’ятними призами. Більше за всіх балів здобули й посіли перше місце учні гімназії №31 м. Чернігова, на другому місці – школа №6 і на третьому – ліцей №22. Вітаємо переможців!

Більше фото можна побачити тут.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 778 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість