Головна » 2015 » Листопад » 25 » Як власноруч створити казку: у музеї М. Коцюбинського триває сезон дитячих майстер-класів
Як власноруч створити казку: у музеї М. Коцюбинського триває сезон дитячих майстер-класів
11:49

Творчі майстерні для учнів чернігівських шкіл продовжують свою роботу у музеї-заповіднику М. Коцюбинського. Ось і днями відбулася серія майстер-класів для четвертокласників школи №1 м. Чернігова.

Цього разу діти познайомилися з технологією виготовлення іграшок з ниток, власноруч оздобили оригінальну джинсову оправу для улюбленого фото, навчилися із звичних матеріалів виготовляти фігурки улюблених мультперсонажів та навіть попрактикувалися у оформленні передноворічних листів, до яких вклали записки із святковими бажаннями.

На думку працівників музею, для дітей такі майстер-класи – це не лише цікаво проведений час у неформальній обстановці. Перш за все, вони сприяють розвитку уяви дитини, формування у них практичних навичок роботи з різними матеріалами, та і просто стимулюють бажання створювати власноруч нові і нові унікальні вироби.

Приємним бонусом для учнів цього дня стала екскурсія по виставці творчих робіт Олександри Дідович, що саме триває у музеї. А розповіла дітям про свої картини, ляльки, гобелени, а також історію і технологію їх створення сама майстриня, що викликало неабиякий захват у юних відвідувачів.

Дізнатися більше майстер-класи у музеї М. Коцюбинського та інші музейні послуги можна за тел.: 4-10-03.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1220 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість