Головна » 2017 » Травень » 30 » «Ігри з Іваном»: 30 травня в музеї Коцюбинського відбулася презентація книги Тетяни Сидоренко
«Ігри з Іваном»: 30 травня в музеї Коцюбинського відбулася презентація книги Тетяни Сидоренко
16:05

В передостанній день весни до Чернігівського літературно-меморіального музею-заповідника завітала відома українська письменниця, журналістка Тетяна Сидоренко. Приїхала вона до обласного центру з Ніжина, аби презентувати свою книгу «Ігри з Іваном».

На зустріч із письменницею до кінолекційної зали прийшли справжні поціновувачі сучасної літератури, аби дізнатися про історію написання книжки, мотиви і події, що надихнули пані Тетяну на створення такого твору. А запитувати було про що – книга стала доволі відомою. Вона отримала відзнаку «Вибір видавця». Крім того, цей бароковий роман восени змагатиметься за обласну премію імені Михайла Коцюбинського. Також очікується перевидання книжки.

Під час презентації авторка коротко розказала про зміст твору, наголосивши на кількох наявних у ньому сюжетних лініях. У процесі ознайомлення з романом логічний наголос було зроблено на тому, що головний персонаж Іван Величковський виростав фізично й духовно в чотирьох старожитніх українських містах: Ніжині, Києві, Чернігові й Полтаві. Разом із тим усі присутні в залі змогли переглянути слайд-шоу зі світлинами названих міст – духовних осередків, навчальних закладів, міських краєвидів, стилізованих під старовину.

Більше фото з події можна побачити на нашій сторінці у Фейсбук.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1195 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість