Головна » 2020 » Лютий » 18 » «Дороги життя»: Олексій Брик презентував нову книгу в музеї Коцюбинського
«Дороги життя»: Олексій Брик презентував нову книгу в музеї Коцюбинського
16:57

Нечасто вдається взяти до рук книжку, в якій автор розкриває свою душу та показує не лише своє життя, а життя цілої епохи. А ось письменникові Олексієві Брику вдалося це зробити у своєму новому романі «Дороги життя», презентація якого відбулася сьогодні, 18 лютого, у музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського.

«Дороги життя» – це книга автобіографічна. Вона розповідає про народження і життя маленького хлопчика, якому в майбутньому судилося стати справжнім Педагогом, очолити школу та здобути визнання письменника. Чи легким був той шлях? Ні, доля дитини, якій довелося пережити жахи війни, була складною. Які почуття вона могла переживати, коли німці вели її на розстріл? Лише дивом ще маленькому хлопчику вдалося врятуватися. Та і в повоєнні час життя не балувало.

Чимало теплих слів було сьогодні сказано на адресу письменника. А композитор Володимир Горленко навіть виконав пісню на слова поезії Олексія Брика «Кохана, де ти?».

Многая літа Вам, Олексіє Григоровичу! Чекатимемо на Ваші нові книги та дякуємо за чудовий подарунок – «Дороги життя» у нашій бібліотеці неодмінно знайдуть свого читача.

Більше фото із презентації можна побачити тут.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 704 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість