Головна » 2024 » Квітень » 12 » До уваги митців!
До уваги митців!
08:00

Нагадуємо про те, що триває висунення кандидатів на здобуття обласної премії імені Михайла Коцюбинського за 2024 рік.  Премія присуджується у таких номінаціях: «Поезія», «Проза», «Народознавство», «Декоративне та образотворче мистецтво», «Театральне мистецтво», «Музичне мистецтво».

Подавати документи на висунення кандидатів на здобуття обласної літературно-мистецької премії потрібно до 17-ї години 31 травня. Зробити це можна в Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського за адресою: Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.

На розгляд Комісії з присудження премії імені М.М.Коцюбинського слід подавати такі документи:
- клопотання про присудження Премії;
- завірений протокол засідання відповідного колегіального органу, на якому було ухвалено рішення про висунення кандидата на здобуття Премії;
- творчу характеристику кандидата;
- у номінаціях «Проза», «Поезія» та «Народознавство» на розгляд Комісії приймаються творчі досягнення кандидатів на здобуття Премії у вигляді книжок у кількості 3-х примірників.

Більш детально про вимоги до документів, а також про саму Премію можна дізнатися на офіційному сайті музею-заповідника Михайла Коцюбинського у розділі Положення про обласну премію імені М.Коцюбинського.

Телефон для довідок (097) 465 70 91.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонс | Переглядів: 55 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість