Головна » 2015 » Вересень » 1 » День Знань у музеї Михайла Коцюбинського
День Знань у музеї Михайла Коцюбинського
15:31

У День Знань літературно-меморіальний музей-заповідник М. Коцюбинського гостинно відчинив свої двері для школярів. Зокрема, учні 17 школи м. Чернігова завітали до затишної музейної зали на зустріч з відомим чернігівським письменником і журналістом Сергієм Дзюбою.

Як і годиться, цього дня письменник згадував про своє дитинство і розповідав дітям захопливі історії з власного шкільного життя. Не обійшлося без жартів і повчань, адже Сергій Вікторович на власному прикладі продемонстрував дітям, як особисті старання і цілеспрямованість можуть допомогти людині пройти шлях від хворобливого і розбишакуватого хлопчика до знаного літератора і журналіста.

З особливою увагою школярі слухали нові і давно знайомі твори Сергія Дзюби у авторському виконанні, по-дитячому безпосередньо дивувалися його різнобічним інтересам і активній діяльності у співпраці з представниками вітчизняної і зарубіжної інтелігенції.

 

Згадки про негаразди сучасної України додали окремої щемливої нотки до загального святкового настрою, однак разом з тим вони дозволили акцентувати увагу дітей на відповідальності кожного громадянина за долю держави і необхідності усупереч усьому любити Батьківщину і її людей.

Свої привітання з нагоди Дня Знань і побажання успіхів у прийдешньому навчальному році висловила заступник директора музею з наукової роботи Наталія Коцюбинська.

Усі учні, які цього святкового осіннього дня відвідали музей видатного українського письменника, змогли відчути його неймовірну творчу атмосферу і пройтися затишними кімнатами будинку митця та мальовничим алеями музейного саду.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1483 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість