Головна » 2016 » Жовтень » 1 » Безкоштовні курси української мови розпочали новий навчальний рік у садибі витонченого майстра українського слова М.Коцюбинського
Безкоштовні курси української мови розпочали новий навчальний рік у садибі витонченого майстра українського слова М.Коцюбинського
15:47

Безкоштовні курси української мови знову запрошують на свої заняття усіх охочих. Сьогодні, 1 жовтня, напередодні Дня учителя організатори курсів запросили своїх учнів на перший урок у цьому навчальному році. У затишній експозиційній залі Чернігівського літературно-меморіального музею-заповідника М.Коцюбинського зібралося дружнє коло тих, кому небайдужа рідна культура та мова, тих, хто своєю натхненною працею здатен творити великі справи.

Щирі пісні і зворушливі життєві історії, розповіді про шлях творення самого проекту безкоштовних курсів з української мови від зародження ідеї до її реалізації і творчих планів на майбутнє, - про все це та багато іншого можна було почути від організаторів проекту та його учасників.

Приємним бонусом для усіх, хто цього дня завітав до музейної зали, стала неповторна дружня атмосфера та гарний настрій, який так знадобиться усім учасникам проекту у найближчі місяці під час занять на курсах.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1120 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість