Головна » 2010 » Травень » 13 » АНОНС. Творчий вечір відомого українського письменника Олексія БРИКА з нагоди 75-річчя від дня його народження
АНОНС. Творчий вечір відомого українського письменника Олексія БРИКА з нагоди 75-річчя від дня його народження
00:50
У Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М.Коцюбинського 20 травня (четвер) о 14-00 відбудеться творчий вечір відомого українського письменника Олексія БРИКА з нагоди 75-річчя від дня його народження.
Відбудеться також презентація нової книжки письменника «А серце б’ється…». Запрошуємо усіх бажаючих!

Олексій Григорович БРИК народився 15 травня 1935 р. на Вінниччині. Юнацькі роки минули у подільському місті Гайсині. Згодом переїхав до Чернігова.

Закінчив два вищих навчальних заклади – Педінститут у м. Бєльці (Молдова) та Київський державний університет ім. Т.Г.Шевченка. За фахом – філолог та психолог. Працював учителем, директором школи. Відмінник народної освіти. Відзначений державними нагородами і літературними преміями: лауреат премій «Смарагдова ліра» та імені Леоніда Глібова, багаторазовий лауреат обласного конкурсу «Краща книга року».

Член Національної Спілки письменників України. Друкується в місцевій, обласній, республіканській пресі, а також у всеукраїнських і міжнародних часописах. Романи почав писати вже у зрілому віці.

Вийшли з друку книги: «Диво-жінка» (2000), «Гра в коники» (2001), «Не схили чола» (2001), «Всі хочуть жити» (2002), «Спадкоємиця мудрих» (2003), «І возлюби…» (2004), «Шоколадка»,(2005) «Подвійна пастка» (2005), «Таємниця амулета» (2006), «…І буде завтра» (2006), «Без Батьківщини» (2007), «А дерева мовчали...» (2008), «У погоні за примарами» (2009) та «А серце б’ється...» (2010).

Нещодавно у РВК «Деснянська Правда» вийшов роман «А серце б’ється...». У цьому багатоплановому романі автор оспівує подвижницьку працю українських медиків. На тлі їхніх стосунків динамічно розвиваються події у творі. О.Брик не приховує гострих проблем медичної галузі. На сторінках книги відбуваються баталії між різними напрямами лікувальних методик та їхніми носіями. Яскраво висвітлене у романі одвічне почуття– кохання.

Роман розрахований на широке коло читачів.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 1583 | Додав: Майшев | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість