Головна » 2019 » Жовтень » 9 » 9 жовтня авторка зі Львова Анастасія Нікуліна побувала в музеї-заповіднику
9 жовтня авторка зі Львова Анастасія Нікуліна побувала в музеї-заповіднику
13:14

Неординарною, змістовною, цікавою була зустріч із молодою львівською письменницею Анастасією Нікуліною в музеї Михайла Коцюбинського. Талановитій майстрині слова вдалося легко заволодіти увагою юних глядачів, адже більша їх частина – це були школярі 12-15 років.

Просто й доступно пані Анастасія розповіла про три свої книги: «Сіль для моря, або Білий кит», «Зграя», «Завірюха». Цікаві розповіді доповнювали буктрейлери – оригінальні відео, що коротко ілюструють події у книгах. Розповідь авторки була настільки невимушеною і простою, що діти легко увійшли в контакт і ставили їй багато запитань про те, як і чому вона почала писати, чи мала кумира, на якого хотіла б орієнтуватися, звідки черпає натхнення та багато іншого. Ну, а ще охочих зробити модне селфі з Анастасією Нікуліною було просто не злічити! До Чернігова авторка привезла свої книги, які кожен охочий міг придбати та отримати автограф.

Зустріч із Анастасією Нікуліною відбулася у рамках ІІІ Міжнародного фестивалю інтеграції слова у сучасному арт-просторі «Lуtavrу», що цьогоріч проходить на базі багатьох локацій: у Чернігові, Ніжині, Корюківці, Бахмачі, Острі (Козелецького району) та Седневі.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 728 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість