Головна » 2018 » Вересень » 26 » 5 жовтня музей Коцюбинського запрошує на зустріч із письменником Олексієм Бриком
5 жовтня музей Коцюбинського запрошує на зустріч із письменником Олексієм Бриком
14:00

«У вирі життя», «Таємниці Всесвіту. Книга друга» – саме так називаються книги Олексія Брика, які він презентуватиме на зустрічі зі своїми читачами у музеї Михайла Коцюбинського 5 жовтня, у п’ятницю. Початок презентації о 15:00.

Олексій Брик – знаний письменник. Його твори вже давно стали улюбленими для багатьох. Він лауреат низки літературних премій, зокрема імені Михайла Коцюбинського та Леоніда Глібова, «Смарагдова ліра», неодноразово перемагав у обласному конкурсі «Краща книга року».

«У вирі життя» - це художньо-публіцистична повість, що розповідає про події 80-90-х років минулого століття в Україні. В центрі всіх подій, описаних у книзі, - відомий державний діяч на Чернігівщині, Надзвичайний і Повноважний Посол України в республіках Киргизії та Білорусі Петро Шаповал.

У романі «Таємниці Всесвіту. Книга друга» читач спробує віднайти відповіді на складні питання: чи знайде людство у Всесвіті істот, схожих на себе? Чи зможе порозумітися з ними? Щоб написати такий роман, Олексій Брик опирався на дослідження й гіпотези всесвітньовідомих учених, уфологів та відкриття НАСА. Книга адресована цінителям науково-популярної фантастики.

Запрошуємо всіх прихильників літератури відвідати презентації книг та особисто поспілкуватися з автором.

Початок о 15.00.

Вхід – вільний.

Довідки за тел.: (0462) 677-481, 678-741.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 721 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/4 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість