Головна » 2016 » Лютий » 28 » 2 березня. Живопис хрестиком: відкриття авторської виставки мистецьких робіт Лариси Костенко (Київ)
2 березня. Живопис хрестиком: відкриття авторської виставки мистецьких робіт Лариси Костенко (Київ)
17:30

2 березня о 14.00 у літературно-меморіальному музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбудеться відкриття авторської виставки мистецьких робіт «Живопис хрестиком» Лариси Іванівни Костенко (Київ) - знаної вишивальниці, майстра народної творчості, лауреата І Всеукраїнського фестивалю народної творчості, володарки гран-прі Київського міського огляду народної творчості та звання Дарничанка року, переможця конкурсу Золота голка України, лауреата численних фестивалів та конкурсів.

Займатися вишивкою пані Лариса почала уже в зрілому віці, маючи вищу освіту і немалий життєвий досвід. Її творчі роботи вирізняються не лише своєю витонченістю і ювелірною технікою виконання, а й багатогранністю внутрішнього змісту та різноманітною тематикою.

Мистецтвознавець Н.Стависька відмічає високий рівень технічного виконання творчих робіт мисткині, який постійно еволюціонуючи з кожною новою роботою стає настільки філігранним, «що забуваєш, що перед тобою твори, виконані вишивкою хрестиком. Це радше живопис нитками». Для самої ж майстрині досконалість у володінні технікою не є самоціллю. Це лише засіб, що дає надзвичайну свободу втілення задумів у творах широкого тематичного діапазону, серед яких ікони, портрети, пейзажі, абстрактні та алегоричні філософські композиції.

Кожна з робіт вражає своєю оригінальністю і неповторним авторським стилем, надзвичайною чуттєвістю і глибиною, справляючи незабутнє враження. Завітайте на виставку і особисто познайомтесь з мистецькими творами Лариси Іванівни Костенко.

Вартість квитка:

  • дорослий – 6 грн;
  • студентський – 4 грн;
  • дитячий – 3 грн.

У день відкриття вхід вільний.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.

Телефони для довідок: 4-10-03; 4-43-26.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 1434 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість