Головна » 2018 » Березень » 20 » 28 березня в музеї Коцюбинського відкриється нова виставка
28 березня в музеї Коцюбинського відкриється нова виставка
10:56

28 березня  о 14-00  Чернігівський літературно-меморіальний музей-заповідник Михайла Коцюбинського запрошує на відкриття виставки «Спадковість поколінь».

Вона проводиться в рамках всеукраїнського туру виставок та майстер-класів з петриківського розпису з нагоди 55-річчя Заслуженого майстра народної творчості України, члена національної спілки художників України, майстра петриківського розпису, завідувача спеціальності «Декоративно-прикладне мистецтво» в ОКВНЗ «Дніпропетровський театрально-художній коледж», доцента ДНУ ім.О.Гончара, віце-президента громадської організації «Асоціація майстрів народного мистецтва України» - Гарькавої Тетяни Анатоліївни та її студентів.

Петриківський розпис – це душа України, він зберігає славне козацьке минуле, органічно доповнює безцінну культуру цивілізації. 5 грудня 2013 року в м. Баку (Республіка Азербайджан) на восьмій сесії комітету ЮНЕСКО це самобутнє мистецтво було включене до Репрезентативного списку нематеріальної культурної спадщини людства.

На виставці «Спадковість поколінь» будуть представлені твори, виконані в техніці петриківського розпису з різних матеріалів: на дереві, полотні, тканині, склі та ін. 28, 29 і 30 березня студенти проведуть майстер-класи для всіх охочих опанувати мистецтво створення чарівних мальовок. Час майстер-класів уточнюйте за телефонами.

У день відкриття виставки відвідування безкоштовне.

Довідки за тел.: (04622) 4-10-03, 4-43-26,  (063) 065-61-49.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 1101 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість