Головна » 2020 » Серпень » 21 » 27 серпня запрошуємо на відкриття виставки живопису Оксани Корнієнко
27 серпня запрошуємо на відкриття виставки живопису Оксани Корнієнко
09:43

27 серпня о 15.00 музей-заповідник М.Коцюбинського запрошує на відкриття виставки мистецьких робіт Оксани Корнієнко – лауреата Обласної літературно-мистецької премії ім. М.Коцюбинського за 2020 р. у номінації «Декоративне та образотворче мистецтво».

Оксана Корнієнко – членкиня Спілки художників України з 2004 року, постійний учасник обласних і Всеукраїнських виставок та пленерів. Серед жанрового різноманіття її робіт вирізняються натюрморти, пейзажі, тематичні композиції, котрі вражають яскравою грою барв та настроїв.

Цьогоріч на здобуття премії ім. М.Коцюбинського О.Корнієнко номінували за цикл робіт «Мандри UA». У ньому органічно поєднані художні роботи, у яких яскраво проступають образи чернігівських вулиць і храмів, мальовничих закутків природи і оригінальних художніх композицій, котрі уважний погляд художника здатен вихопити з широкого полотна дійсності.

У день відкриття вхід на виставку – вільний.

Відвідування виставки можливе лише за умови дотримання санітарно-епідемічних вимог, встановлених на час карантину (використання засобів індивідуального захисту, антисептиків, дотримання соціальної дистанції).

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.

Довідки та замовлення екскурсій за телефонами: (093) 002 42 96, (0462) 677-481, 678-741.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 634 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість