Головна » 2024 » Жовтень » 23 » 26 жовтня музей Коцюбинського чекає гостей на літературну суботу
26 жовтня музей Коцюбинського чекає гостей на літературну суботу
10:09

Літературні суботи – це традиційні зібрання творчих людей у будинку Михайла Коцюбинського. Вони відбувалися у його садибі понад століття тому. Цю славну традицію відновлюємо і нині та запрошуємо гостей до Чернігівського літературно-меморіального музею-заповідника Михайла Коцюбинського на літературну суботу 26 жовтня о 12-й годині. Вхід – вільний.

Відвідавши музей 26 жовтня, ви зможете познайомитися та поспілкуватися із письменницею Валентиною Михайленко. Вона презентуватиме свій новий роман «Божевільні витівки». Початок о 12 годині.

Валентина Михайленко – це українська письменниця, авторка низки поетичних і прозових збірок, повістей і романів, серед яких «На лезі радості», «Ніхто й ніколи», «Історія трамвайчика», «Солодкий смак гіркоти», «Любов і демони», книг для дітей «Сем і Маруська ідуть на війну», «Острів надії», «Душа в листопаді» та багато інших.

У 2023 році Валентина Михайленко здобула Обласну літературно-мистецьку премію імені Михайла Коцюбинського за книгу для дітей «Скарб під знаком Риби». Окрім цього, письменниця має й інші нагороди. Вона лавреатка Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» та Міжнародного мультимистецького конкурсу «Молода КороНація», Чернігівської обласної премії ім.Л.Глібова.

Як зазначила сама авторка, роман «Божевільні витівки» - це книга проживання болю… Що може бути страшнішим для дитини, ніж нелюбов матері? Ксані судилося щастя менше десяти років – доки жила з бабусею в селі. Як не стало бабусі, все полетіло шкереберть, і вже дорослою дівчина опинилася перед глибокою прірвою…

У Арсена, любленої дитини в професорській сім’ї, усе склалося чудово, він став успішною й шанованою людиною, але лихо не оминуло і його – разом із трагічно втраченою коханою він поховав надію на особисте щастя… Та, можливо, коли цих двох зведе докупи екстремальна ситуація, для них усе зміниться? Чи це так, чи ні, зможете дізнатися під час зустрічі із письменницею. Вона відбудеться у суботу, 26 жовтня, о 12-й годині.

Вхід – вільний.

Тел. для довідок: (093) 002 42 96.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонс | Переглядів: 11 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість