Головна » 2019 » Вересень » 25 » 25 вересня в музеї Михайла Коцюбинського відбулася науково-практична конференція до 200-річчя від дня народження Пантелеймона Куліша
25 вересня в музеї Михайла Коцюбинського відбулася науково-практична конференція до 200-річчя від дня народження Пантелеймона Куліша
12:49

25 вересня в літературно-меморіальному музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція, присвячена 200-річчю від дня народження Пантелеймона Куліша «Могутній майстер української мови і благородний поет».

Серед учасників конференції – науковці та викладачі Чернігівського обласного інституту післядипломної освіти імені К.Д.Ушинського, Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Тараса Шевченка та інших навчальних закладів. Також взяли участь науковці з Києва та Ніжина. Чимало й студентів завітало на захід.

На початку конференції вступе слово взяла Ганна Арсенич-Баран, завідувачка кафедри філологічних дисциплін та методики їх викладання обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського, а аспірант Ніжинського державного університету імені Гоголя Іван Баран з учнями ЗОШ №2 смт Ріпки презентували свою літературно-музичну композицію. Всі учасники конференції мали змогу сьогодні виступити перед присутніми зі своїм науковим дослідженням.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 680 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість