Головна » 2019 » Січень » 17 » 23 січня в музеї М.М.Коцюбинського відбудеться презентація нової книги Ганни Арсенич-Баран
23 січня в музеї М.М.Коцюбинського відбудеться презентація нової книги Ганни Арсенич-Баран
12:18

23 січня, у середу, о 15:00 Чернігівський літературно-меморіальний музей-заповідник Михайла Коцюбинського запрошує всіх любителів влучного українського слова на презентацію роману «Муська» Ганни Арсенич-Баран. Книга вийшла друком окремим виданням у 2018 році.

У творчому доробку письменниці 12 художніх книг. Є і проза, і поезія. У 2006 році літераторка отримала премію імені Михайла Коцюбинського за роман «Тиха вулиця вечірнього міста». Нині Ганна Арсенич-Баран очолює Чернігівську обласну організацію Національної спілки письменників України.

У книзі «Муська» письменниця дає зрозуміти читачу, що життя людини дуже складне, наповнене веселими і сумними моментами, втіхами і печалями. В новому романі Арсенич-Баран життя однієї жінки показане крізь призму спілкування з іншими людьми, крізь їхні почуття і відчуття. Роман складається із шести новел, що пов’язані між собою змістом та ідеєю, одним часом і однією країною – Україною.

Запрошуємо всіх охочих!

Вхід вільний.

Початок о 15 годині.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.

Довідки за тел.: (0462) 677-481, 678-741.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 838 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість