Головна » 2017 » Квітень » 14 » 20 квітня музей Коцюбинського запрошує на творчий вечір письменниці Лілії Бондаревич-Черненко
20 квітня музей Коцюбинського запрошує на творчий вечір письменниці Лілії Бондаревич-Черненко
10:11

20 квітня в літературно-меморіальному музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського відбудеться зустріч із письменницею, журналісткою, перекладачем Лілією Бондаревич-Черненко «На перехрестях любові і війни».

Народилася письменниця в Білорусі, та вже близько тридцяти років живе в Україні, в Прилуках. Пише прозу і поезію. Авторка багатьох книг, серед яких можна відзначити «Від берегів Десни до Сожу». «Жінка, яка дещо знає», «На берегах любові», «Відьма з майбутнього», «Ми всі – діти Бога», «Прощена неділя».

Лілія Бондаревич-Черненко – лауреат багатьох премій, зокрема журналістської премії імені Василя Стуса, літературно-мистецької премії імені Михайла Коцюбинського, багатьох міжнародних літературних премій. Усе це говорить про неабияких хист і письменницький талант пані Лілії.

Ось і на творчому вечорі, що відбудеться 20 квітня у гостей буде можливість поговорити з авторкою про одну з її найвідоміших книг – «Прощена неділя». Видана вона була у 2016 році у чернігівському видавництві «Десна. Поліграф». Ця книга про війну на Донбасі, про час, зневіру, сподівання, про героїзм і любов  до Батьківщини, про смерть і кохання, про віру в майбутнє України. Книга насичена реальними подіями, більшість з яких нам, українцям, відома. Іловайськ, Дебальцево, донецький аеропорт. При цьому – кожен із героїв бачить ці події по-своєму.

Якщо вас зацікавила зустріч із письменницею і ви хотіли б особисто поставити їй питання щодо її творчості, тоді приходьте до нас 20 квітня.

Початок заходу o 14:00.

Вхід вільний.

Довідки за телефонами: (04622) 4-10-03, 4-43-26.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 1059 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість