Головна » 2009 » Травень » 19 » Вітаємо МОСКАЛЕНКО Марію Іванівнуз присвоєнням їй згідно Указу Президента України почесного звання «Заслужений працівник культури України»!
Вітаємо МОСКАЛЕНКО Марію Іванівнуз присвоєнням їй згідно Указу Президента України почесного звання «Заслужений працівник культури України»!
16:54
Колектив чернігівського літературно-меморіального музею-заповідника М.М.Коцюбинського щиро вітає завідувачку меморіального відділу музею -МОСКАЛЕНКО Марію Іванівну з присвоєнням їй згідно Указу Президента України почесного звання «Заслужений працівник культури України».

Марія Москаленко прийшла на роботу в музей М.Коцюбинського 1 серпня 1976 р., коли директоркою ще була молодша донька письменника – Ірина Михайлівна Коцюбинська. За час роботи виявила неабиякий організаторський талант у багатьох заходах, що відбувалися як у музеї, так і поза його межами. Не злічити скільки екскурсій, у тому числі для поважних гостей, провела Марія Іванівна за цей час. Вона була учасником багатьох науково-практичних конференцій з коцюбинськознавства. В її творчому доробку багато досліджень та статей на тему, повязану з життям та письменницькою діяльністю Михайла Коцюбинського.
М.Москаленко багато часу приділяє розробці наукових тем, висвітленню маловідомих сторінок життя чернігівських громадських та культурних діячів.
Завдяки її невтомній турботі меморіальний будинок Коцюбинських та сад знаходяться у доброму стані й радують численних відвідувачів.

Тож, зичимо Марії Іванівні творчої наснаги, міцного здоров’я та довголіття!

З роси і води Вам!



QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 1895 | Додав: Майшев | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість