Головна » 2019 » Квітень » 9 » 18 квітня відбудеться ХХІІІ зустріч проекту «Михайло Коцюбинський. У колі друзів»: «Він більше працював, ніж жив. Борис Грінченко»
18 квітня відбудеться ХХІІІ зустріч проекту «Михайло Коцюбинський. У колі друзів»: «Він більше працював, ніж жив. Борис Грінченко»
10:30

Музей Михайла Коцюбинського продовжує відкривати для поціновувачів творчості письменника таємниці його життя.

Мистецький проект «Михайло Коцюбинський. У колі друзів» пропонує знайомство з цікавими неординарними особистостями, які творили українську культуру на зламі ХІХ – ХХ століть, любили Україну, за висловом Євгена Чикаленка,  не лише до глибини серця, а й до глибини власних кишень.

Чергова зустріч присвячена Борису та Марії Грінченкам, які були невтомними робітниками на культурній українській ниві. Це саме про Грінченка сучасники говорили, що він більше працював, ніж жив, бо дійсно, за неймовірно короткий вік встиг зробити стільки, як сучасні наукові інституції. Щоправда, у нього була помічниця – вірна дружина і порадниця Марія. Етнічна росіянка, яка під впливом свого чоловіка вивчила українську мову, поділяла погляди чоловіка і допомагала йому у всіх його справах.   

Зустріч відбудеться 18 квітня о 17-00 у залі музею.

Вартість квитка – 30 грн.

Кількість місць обмежена.

Попередній запис обов’язковий.

Тел. для довідок: 677-481, (097) 465-70-91, (063) 065-61-49.

 




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 770 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/5 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість