Головна » 2024 » Квітень » 13 » 18 квітня музей М.Коцюбинського запрошує на мистецьку зустріч «Михайло Коцюбинський: екранізації та інтерпретації»
18 квітня музей М.Коцюбинського запрошує на мистецьку зустріч «Михайло Коцюбинський: екранізації та інтерпретації»
09:49

Чи відомо вам, що перша екранізація твору М.Коцюбинського була здійснена ще у 20-х роках минулого століття, а сам письменник за життя виявляв неабиякий інтерес до кінематографу і пророчив йому велике майбутнє? Та й кінематографісти не оминули увагою постать письменника, створивши численні фільми як за його творами, так і про нього самого. Що цікаво, і сам М.Коцюбинський під час свого перебування на Капрі одного разу потрапив до об’єктиву кінокамери і згодом, як згадувала дочка письменника Ірина, той фільм родина подивилася вже у чернігівському кінотеатрі.

Отже, у ці квітневі дні, коли ми вшановуємо пам’ять М.Коцюбинського, запрошуємо усіх поціновувачів кінематографу і творчості письменника на мистецьку зустріч «Михайло Коцюбинський: екранізації та інтерпретації». Під час заходу, що відбудеться в межах музейного проєкту «Клуб українського поетичного кіно», ми дізнаємося більше про історію втілення творів Сонцепоклонника на кіноекрані та познайомимося з кінострічкою, створеною за мотивами творів М.Коцюбинського.

Зустріч відбудеться у четвер 18 квітня о 18.00.

Вартість квитка – 50 грн.

Тривалість заходу – близько 2 год (з урахуванням перегляду кінофільму).

Для участі у заході просимо попередньо зареєструватися.

Довідки та замовлення квитків за телефонами: (097) 465 70 91, (063) 065 61 49.

#музей_коцюбинського #Чернігів #мистецька_вітальня #Коцюбинський #клуб_українського_поетичного_кіно #анонс




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 57 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість