Головна » 2019 » Травень » 17 » 17 травня в музеї Коцюбинського презентували інтерактивну програму для дітей «Музейні гостини»
17 травня в музеї Коцюбинського презентували інтерактивну програму для дітей «Музейні гостини»
21:35

Музей-заповідник Михайла Коцюбинського пропонує відвідувачам різні види екскурсій. Цьогоріч до Міжнародного дня музеїв ми розробили нову екскурсію-гру у літературній експозиції для учнів початкових класів «У гості до Михайла Коцюбинського». Її презентація відбулася сьогодні, 17 травня.

Під час екскурсії-гри діти не лише дізнавалися про життєвий і творчий шлях письменника Михайла Коцюбинського, а і виконували різні завдання – читали казки Коцюбинського, розгадували ребуси, складали пазли тощо. Екскурсія навчала дітей і командній грі, адже школярів поділили на дві команди, кожна з яких мала розпізнавальні знаки – різнокольорові краватки.

Сьогодні в музеї-заповіднику відбулася ще одна інтерактивна екскурсія з елементами гри – екскурсія в саду «Квітка як усмішка сонця на садибі Коцюбинського», де школярі прогулялися садом письменника, а також погралися в метелика, що кружляє над квітами. Кожен учасник гри зміг побути і яскравою квіткою, і різнокольоровим метеликом.

А ви б хотіли завітати до нас на інтерактивну екскурсію? Тоді мерщій записуйтеся!

Ми пропонуємо інтерактивні екскурсії в саду для дітей від 5 до 10 років, а також у літературній експозиції для учнів:

2-5 класів;

5-8 класів.

Екскурсію у формі гри у літературній експозиції проводимо для організованих учнівських груп до 20 чоловік, в саду – до 30 чоловік за попереднім записом.

Вхідний квиток для 1 учня - 10 гривень.

Телефон для довідок та запису на екскурсію: 677-481, (097) 465-70-91, (063) 065-61-49.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 657 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість