Головна » 2016 » Травень » 14 » 16 травня. Презентація книжкових видань музею-заповідника М.Коцюбинського за 2015 рік
16 травня. Презентація книжкових видань музею-заповідника М.Коцюбинського за 2015 рік
22:19

 16 травня о 15.30 у літературно-меморіальному музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбудеться презентація музейних видань за 2015 рік.

Протягом минулого 2015 року у світ вийшло кілька книжкових видань, підготованих до друку у музеї М.Коцюбинського. І саме цими днями у рамках відзначення Міжнародного дня музеїв, наш музей презентує їх широкому загалу.

Це, перш за все, дитяча ілюстрована добірка «П'ять казочок» М.Коцюбинського. Добірка складається з п’яти окремих книжечок з дитячими казками письменника, надрукованими українською та англійською мовами, та розмальовки, у якій зображені персонажі казок. Родзинкою добірки є її оригінальне оформлення, завдяки якому книжечки разом з розмальовкою утворюють цілісну композицію.

Тривалий час у музеї велася робота над створенням сучасного опису великої меморіальної бібліотеки, сторінки книжок якої і досі пам’ятають дотик М.Коцюбинського. А нині видання «Меморіальна бібліотека М.Коцюбинського. Короткий опис» допоможе фахівцям та прискіпливим читачам глибше пізнати не лише читацькі інтереси письменника та його родини, а й продемонструє зв’язки митця з письменника, вченими та видавцями того часу.

Завжди актуальними є художні твори М.Коцюбинського. Тому прихильники класичної європейської літератури обов’язково зацікавляться виданням «М.Коцюбинський. Вибрані твори».

Родзинкою заходу буде художнє читання новели М.Коцюбинського «Що записано в книгу життя» від актора Чернігівського молодіжного театру Володимира Банюка.

Вхід вільний.

Довідки за тел.: (04622) 4-10-03; 4-43-26.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 1084 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість