Головна » 2017 » Грудень » 16 » 15 грудня брати Капранови побували в музеї Михайла Коцюбинського
15 грудня брати Капранови побували в музеї Михайла Коцюбинського
00:44

15 грудня 2017 року в Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського відбулася творча зустріч із письменниками та видавцями братами Капрановими. Аби особисто зустрітися з Дмитром та Віталієм, до кінолекційної зали завітало чимало людей. Ще б пак! Нечасто такі гості приїжджають до Чернігова.

Брати Капранови привезли з собою чимало книжок, про які розповідали під час зустрічі. Зокрема, велику увагу вони приділили новенькій книзі «Майдан. Таємні файли». Письменники розповіли, що її написанню передувала розмова з багатьма свідками Майдану, масштабний збір матеріалу. І все задля того, аби дізнатися, що насправді сталося тоді і що й досі залишається таємницею.

Що відбувалося за лаштунками Майдану? Хто оплачував Революцію? Як владу було поділено між переможцями? Хто і з яких причин здав Крим та Донецьк? Як вдалося встояти Харкову та Одесі? На ці та багато інших запитань брати Капранови шукали відповіді та намагалися їх викласти на сторінках своєї книжки. Окрема частина в ній відведена для того, щоб кожен міг написати своє розуміння та бачення Майдану – в книзі є розділ з пустими рядочками, де читач може написати свою думку.

Розповідали Дмитро та Віталій і про те, що таке Забудь-річка та чому саме так вони назвали свою книгу, в якій троє молодих людей через примхливість долі потрапили на війну під одним іменем – Степан Шагута. А вже через багато років двом закоханим терміново треба було дізнатися про нащадків цих Степанів.

Чимало бажаючих було придбати книжку та отримати автограф Дмитра та Віталія Капранових. Тому з музею-заповідника більшість гостей пішли з новеньким книжками відомих авторів.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 949 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/4 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість