Головна » 2017 » Квітень » 13 » 13 квітня в музеї Коцюбинського відбулося відкриття виставки «Натхнення, яке вирує»
13 квітня в музеї Коцюбинського відбулося відкриття виставки «Натхнення, яке вирує»
16:17

13 квітня літературно-меморіальний музей-заповідник Михайла Коцюбинського гостинно приймав усіх охочих побачити відкриття виставки «Натхнення, яке вирує» Ліги ділових і професійних жінок. А подивитися було й справді на що. Та про все по порядку.

В залі, де розміщувалися експонати виставки, було доволі велелюдно. На відкриття прийшло багато поціновувачів виробів ручної роботи, ну, і, звичайно ж, самі майстрині, які розповідали про себе, про свої витвори мистецтва і про те, чому вони вирішили взяти участь у виставці

За традицією вступне слово на початку заходу взяв директор літературно-меморіального музею-заповідника Михайла Коцюбинського Ігор Коцюбинський. До слова запрошували й керівника Асоціації майстринь талановиту й відому художницю Катерину Мажугу.

Ділилися своїми враженнями від творчого процесу і самі майстрині. До речі, від них кожен відвідувач заходу отримав солодкий подарунок – імбирний пряник. А гарного настрою усім присутнім додав виступ дівчат із театральної студії «Тяни, толкай». Ліричний танець у стилі контемп від вихованки центру танцю та фітнесу «Level Up» зірвав цілий шквал аплодисментів.

На виставці представлені роботи більше десятка членів Ліги ділових і професійних жінок. які працюють у різних напрямках. Тут можна побачити вироби майстрів скапбукінгу та картонажу, вишиті бісером картини, вишивки по гобелену, вироби з вовни, неперевершені чайні коробочки з декупажем, святкові імбирні пряники з королівською глазур’ю, глиняні іграшки «свистунці», глиняні іграшки-ляльки, зразки комп’ютерної вишивки та вишивки бісером одягу, вишукані дизайнерські комірці та ще багато-багато чого іншого.

Якщо ви хочете порадувати око чимось незвичайним та вишуканим, тоді приходьте до нас на виставку. Вона триватиме протягом місяця.

Вартість квитків:

дитячий – 3 грн;

студентський – 4 грн;

дорослий – 6 грн.

Більше фото із відкриття виставки можна побачити на нашій сторінці у Фейсбук.

Довідки за телефонами: (04622) 4-10-03, 4-43-26.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1268 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість