Головна » 2017 » Квітень » 9 » 13 квітня музей-заповідник М.Коцюбинського запрошує на відкриття виставки творчих робіт Ліги ділових і професійних жінок
13 квітня музей-заповідник М.Коцюбинського запрошує на відкриття виставки творчих робіт Ліги ділових і професійних жінок
09:07

13 квітня у виставковій залі літературно-меморіального музею-заповідника М.Коцюбинського відкриється виставка творчих робіт Ліги ділових і професійних жінок під назвою «Натхнення, яке вирує». На виставці можна буде побачити вироби, виконані у різних техніках.

Історія Ліги починається 1993 року, коли активні жінки Чернігівщини зібралися разом і створили Чернігівську обласну організацію Спілки жінок України, яка завжди підтримувала жінок-майстринь. За участі Спілки в 2001 році з’явилася Чернігівська міська Ліга ділових і професійних жінок, при якій за кілька років відкрилася Асоціація майстринь.

В 2014 році її очолила талановита художниця Катерина Мажуга. За останні роки для майстринь було проведено чимало семінарів. Жінки брали участь у різних виставках не лише в обласному центрі, а і в Ніжині. Прилуках, Броварах, у столиці.

Сьогодні в Асоціації майстринь Ліги ділових і професійних жінок більше 20 яскравих, неперевершених, талановитих жінок, які власноруч створюють чудові витвори народного мистецтва. Це обереги, ляльки-мотанки, прикраси з різноманітних декоративних матеріалів, керамічні ляльки та свищики, вироби з вовни, розписні імбирні прянички, натуральні косметичні вироби, авторські капелюшки, дизайнерський одяг, вишитий хрестиком та стрічками, картини в різних техніках (вишивка стрічками, хрестиком, бісером та олійний живопис). Вироби майстринь зберігаються не тільки у шанувальників в Україні, а і далеко поза її межами.

Отож, якщо вам цікаво завітати на відкриття виставки, тоді ласкаво просимо!

Початок о 14:00.

Виставка триватиме протягом місяця.

Вартість квитків:

дитячий – 3 грн;

студентський – 4 грн;

дорослий – 6 грн.

Під час відкриття відвідування виставки безкоштовне.

Довідки за телефонами: (04622) 4-10-03, 4-43-26.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 1017 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість