Головна » 2024 » Вересень » 5 » 12 вересня. Запрошуємо на відкриття мистецької виставки «Образ Михайла Коцюбинського в творчості українських митців»
12 вересня. Запрошуємо на відкриття мистецької виставки «Образ Михайла Коцюбинського в творчості українських митців»
13:47

12 вересня музей-заповідник М.Коцюбинського запрошує поціновувачів мистецтва на відкриття виставки «Образ Михайла Коцюбинського в творчості українських митців», приуроченої до 160-річчя від дня народження письменника.

У різні часи постать М.Коцюбинського та його твори надихали художників, літераторів і майстрів прикладного мистецтва. Так з’являлися портрети, жанрові картини, інкрустації, керамічні вироби, скульптури, літературні твори, що відтворюють не лише образ Сонцепоклонника, але й у мистецькій формі інтерпретують окремі епізоди з біографії письменника. Багато таких творів зберігається саме у фондовій колекції нашого музею. І кожен з них може розповісти свою неповторну історію як про письменника, так і про свого автора.

Отже, не проґавте ексклюзивну можливість поглянути на М.Коцюбинського та його садибу очима українських митців ХХ – ХХІ століть.

Урочисте відкриття виставки відбудеться 12 вересня о 15.00.

У день відкриття відвідування виставки – безкоштовне.

Телефон для довідок: (093) 002 42 96.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 47 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість