Головна » 2017 » Жовтень » 11 » 10 жовтня в музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського відбувся зліт переможців обласної краєзнавчо-патріотичної акції учнівської молоді
10 жовтня в музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського відбувся зліт переможців обласної краєзнавчо-патріотичної акції учнівської молоді
09:28

10 жовтня до музею-заповідника Михайла Коцюбинського завітало чимало дорослих і юних гостей, адже цього дня в культурному центрі Чернігова відбувся зліт переможців Обласної краєзнавчо-патріотичної акції учнівської молоді «Від роду до роду збережемо традиції народу».

Акція була започаткована в 2015 році. Вона дала можливість талановитій молоді показати широкому загалу свої вміння та досягнення в сфері народної творчості. Нинішнього року на розгляд журі було надіслано 77 робіт із 18 районів Чернігівщини у двох вікових групах – старшій та середній. Автори найкращих робіт стали переможцями. Вони отримали почесні грамоти та подарунки.

До кінолекційної зали музею прийшло чимало людей, щоб поздоровити із перемогою маленьких краєзнавців. Серед почесних гостей, що вітали школярів, були представник Управління освіти і науки Олена Трухан, директор комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» Петро Степовик, науковий співробітник Національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів Стародавній» Інна Непотенко.

Під час заходу діти не лише розповідали про свої досягнення в сфері декоративно-прикладного мистецтва, вони ще й радували всіх гостей своїми виступами – піснями, танцями, грою на музичних інструментах. Виступав на сцені і театр пісні «Забава». Що ж, нехай побільше буде в нашої неньки України таких талановитих та обдарованих дітей!

Більше фото із заходу можна побачити на нашій сторінці у Фейсбук.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 945 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість