Головна » 2024 » Березень » 30 » 06 квітня музей-заповідник запрошує на «Літературну суботу у Коцюбинського»
06 квітня музей-заповідник запрошує на «Літературну суботу у Коцюбинського»
08:23

Славна традиція організації літературних субот у господі українського класика Михайла Коцюбинського – відроджується! Запрошуємо вас завітати до музею-заповідника 06 квітня о 12:00 та відвідати мистецький проєкт «Літературні суботи у Коцюбинського». Цього разу зустріч буде присвячено літературно-мистецькому альманаху до двадцятиріччя творчого об’єднання «Первоцвіти Коропщини» «Барви ювілейного вінка». Цей альманах – п’ятий за ліком у творчого об’єднання.

«Барви ювілейного вінка» зібрали на своїх сторінках поезії, прозу, краєзнавчі дослідження, пісні, кольорові світлини виробів декоративно-ужиткового мистецтва. До книги увійшли твори 45 авторів. Є коротка біографічна довідка про кожного з них.

Візьміть до рук альманах, погортайте його сторінки. Із кожної до вас мовить рідне слово. Є чимало поезій та прозових творів, присвячених рідному краю, його історії, батьківському дому, родині, одвічній проблемі добра і зла, любові і зради, світлого й темного… І таких тем – не злічити.

Бажаєте і ви послухати літературне слово, дізнатися про таємниці Коропщини, помилуватися виробами декоративно-ужиткового мистецтва коропських майстринь на сторінках літературно-мистецького альманаху «Барви ювілейного вінка»? Тоді обов’язково завітайте до Чернігівського літературно-меморіального музею-заповідника Михайла Коцюбинського у суботу, 06 квітня.

Початок – о 12:00.

Вхід – вільний.

Тел. для довідок: (097) 465-70-91, (093) 002-42-96.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 51 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість