Головна » 2024 » Лютий » 22 » 02 березня о 12 годині музей-заповідник запрошує на «Літературну суботу у Коцюбинського» з Людмилою Богдановою
02 березня о 12 годині музей-заповідник запрошує на «Літературну суботу у Коцюбинського» з Людмилою Богдановою
14:38

Традиція організовувати літературні суботи у садибі класика української літератури Михайла Коцюбинського має більш ніж столітню історію. Ось і нині музей-заповідник пропонує увазі гостей мистецький проєкт «Літературна субота у Коцюбинського». Цього разу у межах проєкту запрошуємо вас на творчу зустріч із Людмилою Богдановою, авторкою історичного нарису «До тебе човником пливу» та науково-популярного видання «На святій землі козацькій».

Людмила Богданова народилася 1958 року в Чернігові. Виросла в придеснянському селі Ковчин. Закінчила Ковчинську середню школу. Із самого дитинства Бог подарував їй маленьку іскорку таланту – дав силу творчо мислити й любити слово. У дитинстві майбутня письменниця відвідувала літературний гурток, брала участь у районних та обласних олімпіадах, де займала призові місця, отримувала нагороди.

Мріяла бути журналістом, була активним юнкором районної газети «Поліська правда». Але батьки бачили свою доньку в майбутньому – лікарем. Тож і вступила вона до медичного училища. Людмила Богданова полюбила свою професію. Медицина стала її життям, а поезія та література – тією його частиною, що зігріває їй серце та душу. Людмила Богданова любить читати прозу та поезію наших земляків.

У історичному нарисі «До тебе човником пливу» авторка розповідає про життя простих людей в селі Ковчин. Книга багато ілюстрована фотографіями різних років. У книзі «На святій землі козацькій» Людмила Богданова описує історію рідного краю, зокрема с. Салтикова Дівиця, що розташоване над Десною. Науково-популярне видання містить інформацію про життєву спадщину жителів села.

Бажаєте поспілкуватися із дослідницею історії рідного краю, поетесою Людмилою Богдановою? Тоді обов’язково завітайте 02 березня о 12:00 до музею-заповідника Михайла Коцюбинського на творчу зустріч із нею.

Вхід – безкоштовний.

Адреса музею: вул. Коцюбинського, 3.

Тел. для довідок: (097) 465-70-91, (093) 002-42-96.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 64 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість