Головна » 2017 » Травень » 4 » У музеї-заповіднику М.Коцюбинського відкрилася виставка до Дня пам’яті та примирення
У музеї-заповіднику М.Коцюбинського відкрилася виставка до Дня пам’яті та примирення
09:28

4 травня в Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М.Коцюбинського відкрилася виставка бібліотечних матеріалів «Очима тих, що бачили війну» з нагоди Дня пам’яті та примирення, присвяченого пам’яті жертв Другої Світової війни.

Історія нашого народу знає чимало імен незламних духом героїв, що не шкодували себе і свого життя в боротьбі за державність України, за мирне небо над головою, за краще життя простих українців. І в травні ми увічнюємо подвиг українського народу і пам’ять про тих воїнів, що полягли на полі бою під час Другої світової війни, ми вшановуємо борців проти нацизму і висловлюємо особливу подяку ветеранам війни за їх стійкість і мужність.

В експозиції чільне місце відведене художнім творам, присвяченим подіям Другої світової війни, у яких відбито біль і стражданням тих, хто пройшов крізь пекло воєнних подій і бачив всі жахи війни на власні очі. Представлені праці дослідників, присвячені висвітленню історії України періоду 1941–1945 років та аналізу внеску нашого народу в перемогу над нацизмом; офіційні документи та свідчення очевидців.

Виставка триватиме до 14 травня.

Довідки за телефонами: (04622) 4-10-03, 4-43-26.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 989 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість