Головна » 2019 » Вересень » 10 » Зворушливо, натхненно, від душі: у музеї М.Коцюбинського відбувся літературно-музичний захід "Три жінки. Три долі. В одній поетичній строфі"
Зворушливо, натхненно, від душі: у музеї М.Коцюбинського відбувся літературно-музичний захід "Три жінки. Три долі. В одній поетичній строфі"
14:29

Зворушливі історії, натхненна поезія, пісні та музика, що торкаються самого серця, - усе це чекало на відвідувачів музею-заповідника М.Коцюбинського 7 вересня. Цього дня на затишній веранді садиби письменника відбувся літературно-музичний захід «Три жінки. Три долі. В одній поетичній строфі».

Своєю творчістю, гарним настроєм і натхненням з глядацькою аудиторією ділилися гості музею: поетка, письменниця і перекладачка Тетяна Череп-Пероганич, прозаїк, поетеса і волонтерка Оксана Радушинська, поетка і бандуристка Юлія Григорук, скрипалька і волонтерка Ольга Безносюк, автор і виконавець пісень, волонтер Юрій Старчевод.

Долучилися до поетичних читань і чернігівські мисткині Валентина Громова, Ліна Ланська, Валентина Шеховцова, Ірина Кулаковська.

Надзвичайне поєднання щирих поетичних рядків, прекрасної музики та уже традиційно затишної атмосфери музейного саду створило особливий настрій у всіх присутніх на заході, залишивши приємне відлуння у душі не лише на наступні вихідні, але й даруючи творчу наснагу та віру у добро на прийдешні осінні місяці.

Бажаєте і собі долучитися до мистецького життя музею? Тоді стежте за анонсами на нашому сайті та сторінках музею у соціальних мережах:

www.facebook.com/Museum.Kotsyubinsky

https://twitter.com/MKotsyubinsky

Довідки за тел.: (0462) 677-481, 678-741.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.

 




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 709 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість