Головна » 2019 » Квітень » 3 » «Великодні барви» в музеї Михайла Коцюбинського
«Великодні барви» в музеї Михайла Коцюбинського
16:36

Третього квітня в Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського розпочала свою роботу виставка «Великодні барви», на якій представлені роботи вихованців та керівників гуртків Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді. Загалом, у виставковій залі експонується кількасот робіт.

Великдень – це свято глибоко символічне. Воно наповнює людей радістю, світлом, вірою і надією на краще майбутнє. Представлена на розсуд глядачів виставка – це підсумок творчої діяльності вихованців і керівників гуртків художньо-технічного відділу Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, яка демонструє художньо-естетичний розвиток і творчі можливості її учасників. Також в експозиції виставлені роботи учасників обласної виставки-конкурсу з мистецтва оригамі.

Неможливо уявити український Великдень без різноманітних декоративних композицій: писанок, великодніх кошиків з пасками та крашанками, вишитих рушників, малюнків. Усе це можна побачити на виставці. Тут є писанки з паперу, шкіри, глини, виконані в техніці тістопластика і навіть із сіна! Справжня окраса виставки – це великоднє дерево з писанками, виконаними у класичній українській традиції розпису воском. Також у залі є кілька тематичних фотозон, де можна зробити красиві фото на згадку.

Виставка «Великодні барви» триватиме до середини травня.

Вартість квитків:

дитячий – 5 грн;

студентський – 8 грн;

дорослий – 10 грн.

Довідки за тел.: (0462) 677-481; 678-741.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 991 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість