Головна » 2019 » Червень » 21 » В музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського завершився цикл літніх квест-ігор та майстер-класів «Веселі канікули в музеї»
В музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського завершився цикл літніх квест-ігор та майстер-класів «Веселі канікули в музеї»
10:05

З 3 по 21 червня, кожного дня, на подвір’ї садиби Михайла Коцюбинського лунали веселі дитячі голоси - дітлахи грали у цікаву квест-гру «Морська подорож». За допомогою жеребкування учнів ділили на сім команд, кожна з яких обирала собі капітана, що вів їх до перемоги. Команди отримували яскраву карту з позначеними «станціями» на території музею-садиби. На кожній «станції» маленьких дослідників чекали цікаві завдання, за виконання яких вони отримували слово. Виконавши правильно всі завдання та отримавши всі слова, учасники гри складали речення: «Велике серце, як океан, ніколи не замерзає» Л.Берне.

Разом з квестами в музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського активно працювала «Майстерня гарного настрою». Завітавши сюди, діти могли власноруч виготовити якусь цікаву річ – маленьку м’яку іграшку, коробочку для зберігання прикрас або канцелярського приладдя, брошку зі стрічок тощо.

Музей-заповідник Михайла Коцюбинського завжди радий усім гостям та чекає на нових відвідувачів. Плануючи свій вільний час, обов’язково завітайте до нас послухати цікаву екскурсію чи прогулятися в саду. Також у нас можна взяти участь у майстер-класі або інтерактивній екскурсії для дітей (за попереднім записом). Слідкуйте за нашими новинами на сайті та долучайтеся до спільнот у соціальних мережах. До нових зустрічей!

Більше фото можна побачити тут і тут.      




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 772 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість