Головна » 2016 » Листопад » 8 » Українська мова як чинник національної державності: у музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбулася конференція з нагоди Дня української мови
Українська мова як чинник національної державності: у музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбулася конференція з нагоди Дня української мови
20:55

8 листопада у Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція до Дня української мови і писемності «Українська мова як чинник національної державності» ініційована Чернігівським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д.Ушинського.

У затишній музейній залі зібралися учителі та науковці з різних куточків України. У ході конференції учасники висловили свої погляди на проблему розвитку і функціонування української мови як феномену у сучасних суспільно-історичних умовах та значення мови у становленні державності і формуванні національної свідомості.

Яскравим завершенням заходу став камерний концерт класичної музики, котрий відбувся у неповторній атмосфері будинку М.Коцюбинського. Класичні інструментальні твори вітчизняних композиторів і легендарні українські пісні справили неповторне враження на гостей заходу.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1057 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість