Головна » 2017 » Вересень » 8 » У музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського відбулося відкриття виставки живопису та скульптури «Ми не лукавили з тобою…»
У музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського відбулося відкриття виставки живопису та скульптури «Ми не лукавили з тобою…»
09:44

7 вересня у виставковій залі Чернігівського літературно-меморіального музею-заповідника було велелюдно і гамірно. А все тому, що сюди прийшло чимало поціновувачів прекрасного на відкриття виставки «Ми не лукавили з тобою…» Скульптура Василя Дубового і живопис Олени Вербицької».

Розпочався захід зі вступного слова заступника директора музею-заповідника Наталії Коцюбинської. Вона розповіла чимало цікавого про подружжя митців, чиї роботи експонуються. Виступав також і відомий мистецтвознавець Володимир Величко, учениця скульптора Лілія Ібрагімова, його колега Володимир Рудченко, син Георгій Вербицький. Організатори заходу показали глядачам фільм про проект меморіальної дошки Вороному, яку прагнув виконати Василь Дубовий.

Ну, а на самій виставці відвідувачам є на що подивитися. У виставковій залі експонується понад тридцять живописних робіт Олени Вербицької із серій «Весна», «Літо», «Осінь», «Зима», «Гурзуф». На кожній із картин зображено неперевершені пейзажі різних пір року, а також мариністичні краєвиди, що нікого не залишають байдужим.

Любителі скульптурних витворів мистецтва мали змогу оцінити десять скульптур різних розмірів Василя Дубового, виконаних із мореного дуба, клена, мармуру, шамоту, липи.
Виставка триватиме до 8 жовтня. Тож не втрачайте можливості подивитися на прекрасні роботи Олени Вербицької та Василя Дубового і приходьте до музею-заповідника М.Коцюбинського.

Вартість квитків:
дитячий – 3 грн;
студентський – 4 грн;
дорослий – 6 грн.
Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.
Довідки за телефонами: (04622) 4-10-03, 4-43-26.
Більше фото з відкриття виставки можна побачити на нашій сторінці у Фейсбук.







QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1102 | Додав: kotsiubynska | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість